У Генпрокуратурі підтвердили, що у Запорізькій області окупанти розстріляли родину із двома дітьми

У Генпрокуратурі підтвердили, що у Запорізькій області окупанти розстріляли родину із двома дітьми.

У Генпрокуратурі підтвердили, що у Запорізькій області окупанти розстріляли родину із двома дітьми. Фото: t.me/eto_zp

Події
19 листопада 2022 15:00

На тимчасово окупованій частині Запорізькій області сталося жорстоке вбивство сім'ї з дітьми. Військові РФ розстріляли батьків та двох дітей. Про це повідомили у Офісі Генерального прокурора України.

Нагадаємо, що одія сталася вночі, 18 листопада, у Пологівському районі, а саме – у селищі Камиш-Зоря (що біля селища Каменка (колишнє Більмак) на вулиці Поштовій. Там окупанти розстріляли родину із двома дітками. Убитими знайшли Олександра та Наталю Дармобед, а також їхніх маленьких синів – 5-річного Владислава та 14-річного Кирила.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Запорізькій області окупанти розстріляли родину із двома дітьми -У Запорізькій області окупанти розстріляли родину із двома дітьми - фото: t.me/riamelitopol

Окупанти впритул розстріляли цілу родину: батьків та двох маленьких дітей.Окупанти впритул розстріляли цілу родину: батьків та двох маленьких дітей. Фото: t.me/eto_zp

Уночі сусіди чули постріли, але вийти побоялися. Вбиті тіла знайшла вранці мама Олександра.

За непідтвердженою інформацією, поряд із сім'єю оселилися бойовики “ДНР” та кадировці. Попередньо окупанти чіплялися до жінки, а її чоловік спробував за неї заступитися, тому військові РФ його розстріляли.

Після цього росіяни вбили жінку разом із дітьми. Наразі вулицю Поштову, де сталося вбивство, окупанти перекрили. До місця події нікого не пускають, про це повідомляє депутат Запорізької районної ради Дмитро Кирильчук.

Інформацію про вбивство 34-річних батьків та дітей 5-ти та 14-ти внесли в ЄРДР.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах