Завернули тіло у килим та скинули в озеро: у Запоріжжі затримали кримінального авторитета

Завернули тіло у килим та скинули в озеро: у Запоріжжі затримали кримінального авторитета.

Завернули тіло у килим та скинули в озеро: у Запоріжжі затримали кримінального авторитета. Фото: kriminal.net.ua

Події
18 листопада 2022 13:12

Неодноразово судимий  за вчинення умисних тяжких злочинів мешканець Запоріжжя, маючи авторитет у кримінальному світі, через довірених осіб поширював свій злочинний вплив на території Запорізької області.

Чоловік з метою задоволення своїх особистих та злочинного середовища матеріальних потреб підшукував осіб, які займаються незаконним обігом наркотиків, та отримував від них частину грошових коштів від "заробленого прибутку". При цьому він вимагав від наркоділків працювати за його умовами в обмін на сприяння у  розвитку їх наркобізнесу. Про повідомляє пресслужба Запорізької обласної прокуратури.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації
 
Також підозрюваний, використовуючи свій авторитет, сприяв особам кримінального світу у вимаганні з місцевого жителя 1,5 тисячі доларів США та 10 тисяч гривень неіснуючого боргу.
 
Наразі так званий "кримінальний авторитет" та двоє його співучасників у вчинених злочинах перебувають під вартою, ще один – під цілодобовим домашнім арештом.

Також лідер угруповання є підсудним у справі про викрадення людини. Разом зі спільником вивезли потерпілого за межі міста, били, щоб отримати 100 000 гривень. Від отриманих травм потерпілий помер. Щоби приховати сліди злочину, вони завернули тіло у килим та скинули в озеро.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах