Росія перекидує свої сили на Запорізький напрямок

У Запорізькій області збільшується кількість військових РФ.

У Запорізькій області збільшується кількість військових РФ. Фото: LB.ua

Події
18 листопада 2022 12:09

Росіяни перекидають свої сили з правого берега Херсонщини на Запорізький напрямок. Про це повідомив голова Українського центру безпеки та співпраці Сергій Кузан в етері телеканалу "Київ".

- Ми бачимо, що росіяни перекидають сили з правого берега Херсонщини на Запоріжжя. Вони укріплюють район Мелітополя. Вони в ньому бачать стратегічний вузловий центр і перетворюють місто в укріплені райони. Для них цей напрямок найбільш загрозливий і наступ обумовлений цими побоюваннями росіян. Вони думають, що ми вийдемо на Мелітополь, потім на Бердянськ і переріжемо південний та східний напрямок росіян, – зазначив Кузан.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відомо, що військових РФ перекидають до Дніпрорудного, Енергодара, Мелітополя. Але наразі не відомо, це ті військові, яких відвели з правого берега, чи ті, які перебували у резерві. Вони відразу починають облаштовувати свої позиції, будувати додаткові укріплення, займають будинки місцевих мешканців.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах