Концентрація військ на Запорізькому напрямку збільшується, – Старух

Концентрація військ на Запорізькому напрямку збільшується, – Старух.

Концентрація військ на Запорізькому напрямку збільшується, – Старух. Фото: LB.ua

Події
15 листопада 2022 17:57

За добу ворог 111 разів обстріляв населені пункти по лінії зіткнення. Це приблизно на третину більше ніж за попередню добу.

56 обстрілів було завдано по цивільній інфраструктурі. Про це під час брифінгу в Медіацентрі Україна-Укрінформ сказав голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відомо, що одна людина загинула, зруйновано більше двох десятків приміщень.

- Ворог трошки активізувався. Концентрація військ на Запорізькому напрямку збільшується. Ворог переміщує свої війська, – додав очільник Запорізької ОВА Старух. 

Як повідомив депутат Сергія Лишенко ефірі телеканалу "Еспресо", у Запорізькій області відчувається збільшення кількості російських військових. 

- Військових РФ перекидають до Дніпрорудного, Енергодара, Мелітополя. Це ті військові, яких відвели з правого берега, чи ті, які перебували у резерві - наразі невідомо. Вони відразу починають облаштовувати свої позиції, будувати додаткові укріплення, займають будинки місцевих мешканців, – зазначив Лишенко.

Щодо інформації про те, що в Бердянську перебувають діти, викрадені на Херсонщині, не підтвердилась. За словами Старуха, "такої інформації наразі немає". 

Нагадаємо, що вранці 15 листопада у Запоріжжі під час повітряної тривоги деякі райони міста чули вибухи. Окупанти обстріляли передмістя Запоріжжя із ЗРК С-300. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах