В Запорізькій області знищили близько 100 окупантів та ворожу техніку

В Запорізькій області знищили близько 100 окупантів та ворожу техніку.

В Запорізькій області знищили близько 100 окупантів та ворожу техніку. Ілюстративне фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Події
17 листопада 2022 13:03

В Запорізькій області Сили оборони продовжують завдавати втрат ворогу, знищуючи техніку та особовий склад російських окупантів.

Як повідомли у Генеральному штабі Збройних сил України, 15 листопада у Мелітополі Сили оборони знищили штаб одного з ворожих підрозділів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, в районах населених пунктів Кінські Роздори, Владівка і Благовіщенка Запорізької області наші воїни знищили два склади боєприпасів, дві одиниці БМ-21 "Град" та зенітний ракетний комплекс С-300. Також ворог втратив близько 100 осіб загиблими та пораненими.

Раніше ми також писали, що сьогодні вночі, 17 листопада, російські війська завдали черговий ракетний удар по Вільнянському району. Зараз рятувальники здійснюють рятувально-пошукові роботи для деблокування людей з-під завалів. Наразі підтверджено, що чотири людини загинули.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах