У бік Бердянська їде колона ворожої техніки

У бік Бердянська їде колона ворожої техніки

У бік Бердянська їде колона ворожої техніки - фото: t.me/andriyshTime

Події
16 листопада 2022 15:24

Російські військові продовжують накопичувати сили у Запорізькій області. Чергову колону військової техніки вони відправили у бік Бердянська.

Як повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, до 30 тентованих автомобілів із вантажем поїхали у бік Бердянська через Мангуш. Крім того, ще до 20 таких машин їдуть у бік Новоазовська разом із паливозаправниками – для поповнення БК та палива.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також багато військової техніки – як мінімум, 16 машин з гарматами та 9 РСЗВ "Град" – поїхало у бік Донецька. Збільшується військовий контингент і в селі Микільське, Маріуполі та Маріупольському районі.

Нагадаємо, українські військовослужбовці завдали удару по окупантам у Запорізькій області. У районі населеного пункту Благовіщенка Запорізької області було ліквідовано до 10 російських військових. Поранено – близько 35 загарбників. Також там знищили 5 одиниць військової техніки, склад боєприпасів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах