Путін присвоїв звання "Місто військової слави" окупованому Мелітополю

Путін присвоїв звання "Місто військової слави" окупованому Мелітополю.

Путін присвоїв звання "Місто військової слави" окупованому Мелітополю. Фото: caddetailsblog.com

Події
15 листопада 2022 17:04

Президент Росії Володимир Путін підписав укази про присвоєння звання "Місто військової слави" тимчасово окупованим Маріуполю та Мелітополю.

- За мужність, стійкість та масовий героїзм, виявлені захисниками міста у боротьбі за свободу та незалежність вітчизни присвоїти м. Мелітополю почесне звання Російської Федерації "Місто військової слави", - ідеться в одному з указів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Документ про присвоєння звання Маріуполю також містить аналогічний текст.

Також російський диктатор підписав укази про присвоєння звання "Місто трудової доблесті" дев'яти містам, серед яких окуповані Горлівка та Луганськ.

Нагадаємо, що президент Росії Володимир Путін на засіданні Ради безпеки 19 жовтня оголосив, що підписав указ про введення воєнного стану у "ДНР", "ЛНР", Запорізькій та Херсонській областях.

Варто нагадати, що воєнний стан діє у всіх областях України з 24 лютого. У тому числі і в окупованих російськими загарбниками регіонах.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах