Знищені будинки, квартири, магазини й гаражі: окупанти обстріляли Пологівський район

Знищені будинки, квартири, магазини й гаражі: окупанти обстріляли Пологівський район.

Знищені будинки, квартири, магазини й гаражі: окупанти обстріляли Пологівський район. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
12 листопада 2022 16:59

Минулої доби, 11 листопада, окупанти завдали майже 60 ударів по населених пунктах  Запорізької області. Ворожої атаки зазнали міста й села Пологівського району.

Як повідомили в Нацполіції, росіяни обстріляли з реактивних систем залпового вогню та важкої артилерії понад 20 населених пунктів на Пологівщині. Під обстрілами опинилися Гуляйполе, Оріхів, Залізничне, Мала Токмачка, Білогір’я, Успенівка, Малинівка, Темирівка, Новоселівка, Новоандріївка, Новоданилівка, Дорожнянка, Полтавка, Малинівка, Щербаки, Ольгівське, Таврійське, Червоне, Чарівне, Кам’янське, Малі Щербаки, Степове.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Гуляйполі внаслідок рашистської атаки постраждали будинки мирних жителів.

Не оминули загарбники й місцевий торгівельний майданчик – пошкоджені прилавки та фасади магазинів.

На Оріхівщині правоохоронці також зафіксували наслідки прильотів. Значних ушкоджень зазнали домівки районного центру, Малої Токмачки, Новоданилівки та Новоселівки. Від влучань виникли пожежі, які спричинили значні матеріальні збитки власникам домоволодінь.

За зібраними правоохоронцями матеріалами відкриті кримінальні провадження за порушення законів і звичаїв війни.

Знищені будинки, квартири, магазини й гаражі: окупанти обстріляли Пологівський район.Знищені будинки, квартири, магазини й гаражі: окупанти обстріляли Пологівський район. Фото: zp.npu.gov.ua

Також раніше ми писали, що в районі Дніпровки та Енергодару Запорізької області українські захисники знищили одразу два ворожих гелікоптера. А в районі села Дніпровка підтверджено знищення ворожого гелікоптера Мі-8. В районі міста Енергодар уражено пункт управління ворога – загинуло понад 50 окупантів а більш як 40 – поранено. Також знищено гелікоптер Ка-52.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах