У Запорізькій області окупанти розміщують військових і техніку у школах та церквах

У Запорізькій області окупанти розміщують військових і техніку у школах та церквах.

У Запорізькій області окупанти розміщують військових і техніку у школах та церквах. Ілюстративне фото: t.me/OleksiyKuleba

Події
12 листопада 2022 15:39

Російські загарбники облаштовують вогневі позиції та розміщують свою техніку і особовий склад у цивільних будівлях: школах, церквах та лікарнях.

- На тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської та Запорізької областей ворог продовжує використовувати будівлі та територію релігійних організацій, закладів освіти і охорони здоров’я для розміщення військовослужбовців, військової техніки та обладнання вогневих позицій мінометів і артилерії, – йдеться у повідомленні  Генерального штабу Збройних сил України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також раніше ми писали, що в районі Дніпровки та Енергодару Запорізької області українські захисники знищили одразу два ворожих гелікоптера. А в районі села Дніпровка підтверджено знищення ворожого гелікоптера Мі-8. В районі міста Енергодар уражено пункт управління ворога – загинуло понад 50 окупантів а більш як 40 – поранено. Також знищено гелікоптер Ка-52.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах