Олександр Старух пропонує встановити сотні ялинок у дворах Запоріжжя

Олександр Старух пропонує встановити сотні ялинок у дворах Запоріжжя.

Олександр Старух пропонує встановити сотні ялинок у дворах Запоріжжя. Фото: facebook.com/Эмма Егорова

Події
12 листопада 2022 14:30

Голова Запорізької обласної воєнної адміністрації Олександр Старух закликав мешканців Запоріжжя відмовитись від центральної ялинки, бо це небезпечно.

За словами очільника Запорізької ОВА, він побачив, що його колеги проводять опитування в соцмережах, чи потрібно цього року встановлювати різдвяні ялинки на площах в містах та селах. Каже, що  тенденція вже зрозуміла: влада та люди у своїй більшості побоюються, що, скориставшись скупченням людей, ворог по ньому вдарить. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- То може відповімо ворогу не однією ялинкою на центральній площі, а сотнями в наших дворах? Керівники громад, керуючих кампаній, ОСББ, ... – всі разом облаштовували бомбосховища, збирали допомогу нужденним, багато зробили разом. Може зробимо разом і свято, – запитав він. 

Очільник області додав, що час аби прийняти рішення ще є. 

Нагадаємо, що через повномасштабне вторгнення у Запоріжжі не планують проводити масових заходів чи святкових програм. Проте у місті можуть встановити новорічну ялинку. Наразі це питання вирішується, оскільки багато людей вважають, що атмосфера свята у війну недоречна. Також є думка, що зараз усім не вистачає позитивних емоцій, тому це можливість отримати їх.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах