Чи потрібно у Запоріжжі встановлювати новорічну ялинку: як проголосувати

Чи потрібно у Запоріжжі встановлювати новорічну ялинку: як проголосувати -

Чи потрібно у Запоріжжі встановлювати новорічну ялинку: як проголосувати - фото: ukrinform

Події
11 листопада 2022 12:38

Жителі Запоріжжя можуть вирішити, чи потрібно встановлювати у цьому році новорічну ялинку на площі Маяковського.

Через повномасштабне вторгнення у Запоріжжі не планують проводити масових заходів чи святкових програм. Проте у місті можуть встановити новорічну ялинку. Наразі це питання вирішується, оскільки багато людей вважають, що атмосфера свята у війну недоречна. Також є думка, що зараз усім не вистачає позитивних емоцій, тому це можливість отримати їх.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у міській раді, у Запоріжжі вирішили провести відповідне онлайн-голосування і вже потім, орієнтуючись на результати, приймуть остаточне рішення. Проголосувати можна за цим посиланням. Голосування буде тривати один тиждень – до наступної п’ятниці.

У разі позитивного рішення при встановленні ялинки будуть використані лише ті іграшки, прикраси та конструкції, які були закуплені містом у попередні роки.

Нагадаємо, що сьогодні, 11-го листопада, у Запоріжжі та Запорізькому районі заплановані відключення електропостачання. Графік можна переглянути за цим посиланням.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах