У Запорізькій області працівник пошти добровільно віддав окупантам автомобілі на 2,5 мільйони

У Запорізькій області працівник пошти добровільно віддав окупантам автомобілі на 2,5 мільйони -

У Запорізькій області працівник пошти добровільно віддав окупантам автомобілі на 2,5 мільйони - фото умовне: ukrposhta.ua

Події
11 листопада 2022 12:09

У Запорізькій області будуть судити колишнього працівника "Укрпошти", який добровільно передав майно компанії окупаційній владі РФ.

Як повідомили в Офісі Генерального прокурора, колишній механік "Укрпошти" співпрацював з окупантами у місті Василівка. Він добровільно передав так званій "поліції" матеріальні ресурси підприємства. Так, російські військові отримали можливість користуватися автомобілями "Укрпошти" вартістю майже 2,5 мільйони гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці вже завершили досудове розслідування. Чоловіка звинувачують у колабораційній діяльності. Йому загрожує покарання у вигляді штрафа до 170 тисяч гривень або позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років

Нагадаємо, що за минулу добу на Запорізькому напрямі ситуація не змінилася. Противник основні зусилля зосереджує на захисті зайнятих рубежів. Щоб не допустити просування підрозділів Сил оборони, окупанти нарощують фортифікаційне обладнання позицій на тимчасово захоплених територіях Запорізької області. Вони навіть намагаються залучити до цього цивільне місцеве населення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах