Яка ситуація у Запорізькій області на ранок 11 листопада

Яка ситуація у Запорізькій області на ранок 11 листопада

Яка ситуація у Запорізькій області на ранок 11 листопада - фото ілюстративне: facebook.com/GeneralStaff.ua

Події
11 листопада 2022 09:59

Почалася 261-та доба повномасштабної збройної агресії РФ проти України. У ЗОВА розповіли, яка ситуація у Запорізькій області на ранок 11 листопада.

Так, за добу на Запорізькому напрямі ситуація не змінилася. Противник основні зусилля зосереджується на захисті зайнятих рубежів. Щоб не допустити просування підрозділів Сил оборони, окупанти нарощують фортифікаційне обладнання позицій на тимчасово захоплених територіях Запорізької області. Вони навіть намагаються залучити до цього цивільне місцеве населення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також противник продовжує обстрілювати громадянську інфраструктуру. За добу обстріляли Новоандріївку, Троянди, Кам'янське, Білогір'я, Оріхів, Червоне, Малинівку, Щербаки, Преображенку, Успенівку, Омельник, Новоданилівку, Степногірськ, Гуляйполе, Залізничне, Ольгівське, Дорожнянка, Волшебне.

До поліції надійшло 13 повідомлень про руйнування будинків (квартир) громадян та об'єктів інфраструктури внаслідок обстрілів військовослужбовцями Росії.

Минулої доби проводилася евакуація цивільного населення з тимчасово окупованої території. Евакуйовано 232 особи, з них 38 дітей.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах