Рятувальники розповіли про наслідки обстрілів Запорізької області

Рятувальники розповіли про наслідки обстрілів Запорізької області -

Рятувальники розповіли про наслідки обстрілів Запорізької області - фото умовне: culturemeter.od.ua

Події
11 листопада 2022 11:32

Російські війська продовжують обстрілювати Запорізьку область з реактивних систем залпового вогню.

Як розповіли у ГУ ДСНС у Запорізькій області, впродовж минулої доби піротехніки виявили 15 касетних боєприпасів, дві одиниці запальних елементів, дві одиниці залишків від снарядів РСЗВ "Смерч" та 16 кумулятивно-уламкових бойових елементів у населених пунктах Запорізького і Пологівського районів. Фахівці знищили всі виявлені вибухонебезпечні предмети.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Учора, 10 листопада, через ворожі обстріли виникла сильна пожежа в Оріхові. Так, загорілися 14 металевих кіосків і торговий павільйон. Площа загорання склала приблизно 130 квадратних метрів. Рятувальники загасили полум’я.

Окрім цього, ДСНСники підвезли десять тонн технічної води у Гуляйполі, щоб місцеві жителі могли забезпечити свої побутові потреби.

Нагадаємо, що за минулу добу на Запорізькому напрямі ситуація не змінилася. Противник основні зусилля зосереджує на захисті зайнятих рубежів. Щоб не допустити просування підрозділів Сил оборони, окупанти нарощують фортифікаційне обладнання позицій на тимчасово захоплених територіях Запорізької області. Вони навіть намагаються залучити до цього цивільне місцеве населення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах