Працівник міграційної служби у Запорізькій області організовував "референдум" та видавав російські паспорти

Працівник міграційної служби у Запорізькій області організовував "референдум" та видавав російські паспорти.

Працівник міграційної служби у Запорізькій області організовував "референдум" та видавав російські паспорти. Фото: gettyimages.com

Події
10 листопада 2022 11:27

Працівники ДБР повідомили про підозру заступнику начальника одного з міських відділів Управління Державної міграційної служби у Запорізькій області, який організовував "референдум" на тимчасово окупованих територіях.

Як повідомили у пресслужбі ДБР, чоловік на початку тимчасової окупації частини території Запорізької області добровільно вступив до лав незаконно створеного "міграційного органу" та виконував вказівки і розпорядження керівників окупаційної адміністрації рф.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Більше того, посадовець особисто брав участь у видачі паспортів рф та організації "референдуму", що намагалися провести окупанти. Також колишній посадовець отримав нагороду від ворога за активну участь у процесі проведення так званого "волевиявлення".

Чоловіку заочно повідомлено про підозру у державній зраді. Санкція статті передбачає покарання у вигляді довічного позбавлення волі з конфіскацію майна.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах