У Запорізької області окупанти змушують водіїв заклеювати герб на номерах авто

У Запорізької області окупанти змушують водіїв заклеювати герб на номерах авто.

У Запорізької області окупанти змушують водіїв заклеювати герб на номерах авто. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
09 листопада 2022 17:58

На тимчасово окупованих територіях Запорізькох області окупанти збільшили кількість блокпостів для перевірок українських власників авто.

Як повідомили у Центрі національного спротиву при Силах спеціальних операцій Збройних Сил України, через це збільшилась кількість перевірок, та їх час. Зокрема, окупанти на блокпостах змушують мешканців окупованих територій заклеювати герб України на автомобільних номерах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Центр національного спротиву закликає мешканців тимчасово окупованих територій за можливості залишити регіон й виїхати на підконтрольні уряду України території.

Також повідомлялось, що на тимчасово окупованих територіях Запорізької області, а саме в Енергодарі, мобілізовані окупанти жаліються на умови у яких вони живуть.

Нагадаємо, що у тимчасово окупованому Мелітополі кадирівець під дією наркотиків вистрілив в обличчя цивільному пацієнту прямо у лікарні.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах