Мобілізовані окупанти в Енергодарі потерпають від голоду та клопів

Російські загарбники активно перекидають військову техніку до Бердянська.

Російські загарбники активно перекидають військову техніку до Бердянська. Ілюстративне фото: slovoidilo.ua

Події
09 листопада 2022 15:55

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області, а саме в Енергодарі, мобілізовані окупанти жаліються на умови у яких вони живуть.

Так, загарбники із Саратовської області Російської Федерації, які дислокуються в районі Енергодару, скаржаться на холод, голод, клопів у білизні та й взагалі проблеми із санітарією. Про це повідомляє Telegram-канал Енергодар.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначається, що окупанти намагаються звинуватити в цьому так звану окупаційну владу, яка б мала створити новомобілізованим належні умови.

- Але єдина умова для російських терористів – якнайшвидше забратися з українського Енергодару, бо ніколи загарбникам не буде спокою на нашій землі, – наголошується у повідомленні.

Раніше ми також писали, що російські пропагандистські медіа поширюють дизінформацію про те, що начебто підприємства Запоріжжя потрапили під санкції Європейського Союзу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах