У Запоріжжі демонтують незаконні тимчасові споруди

У Запоріжжі демонтують незаконні тимчасові споруди.

У Запоріжжі демонтують незаконні тимчасові споруди. Ілюстративне фото: facebook.com/department21

Події
07 листопада 2022 11:19

Фахівці інспекції з благоустрою продовжують перевіряти дотримання в місті правил благоустрою. Вже підготовлені 6 проектів рішень міськвиконкому щодо примусового демонтажу незаконних споруд.

Інспектори з благоустрою з 28 жовтня по 3 листопада спільно з представниками Нацполіції та фахівцями райадміністрацій проводили рейди місцями стихійної торгівлі в різних районах міста задля припинення несанкціонованої підприємницької діяльності. За результатами інспекцій надані роз'язнення громадянам щодо заборони торгівлі у невстановлений місцях. Крім того, складено 3 адміністративні протоколи. Про це повідомили у пресслужбі Запорізької міськради.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Усіх власників заздалегідь попередили щоб вони самі прибрали свою власність. Однак через те, що ніхто цього не виконав, то торгові точки та гаражі приберуть комунальники та вивезуть їх. А всі витрати на демонтаж та перевезення об'єкту лягають на плечі власників. Протягом трьох банківських днів їм видадуть квитанцію про оплату, і тоді вони зможуть забрати свою власність після підписання акта прийому-передачі.

Запоріжцям нагадують, що за порушення державних норм, стандартів і правил благоустрою передбачено накладення штрафу на громадян – від двадцяти до вісімдесяти неоподаткованих мінімумів громадян (340-1360 гривень), і на посадових осіб, громадян суб'єктів підприємницької діяльності – від п'ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян (850- 1700 гривень).

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах