В тимчасово окупованому Мелітополі військові РФ обікрали відділення банку

В тимчасово окупованому Мелітополі військові РФ обікрали відділення банку.

В тимчасово окупованому Мелітополі військові РФ обікрали відділення банку. Ілюстративне фото: Ethan Swope/Getty Images

Події
03 листопада 2022 17:51

У тимчасово окупованому Мелітополі російські загарбники продовжують розкрадати українські держпідприємства. 

Зокрема ворог розікрав обладнання відділень "ПриватБанку", винісши звідти навіть меблі. Все це росіян називають "націоналізацією". Про це повідомляє Центр національного спротиву при Силах спеціальних операцій Збройних Сил України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також російські мародери грабують бази відпочинку у Кирилівці. Зокрема окупанти проводять демонтаж бойлерів, кондиціонерів та іншої побутової техніки. Пограбування відбувається централізовано, під наглядом військових.

Раніше колаборанти створили список "нічийних" комплексів. Йдеться про ті об’єкти, власники яких відмовилась співпрацювати з ворогом.

Центр національного спротиву зауважує, що всі ці пограбування фіксуються українськими правоохоронними органами й всі власники майна отримають компенсації з репарацій, які рф буде виплачувати після війни.

Нагадаємо, що за терміновим розпорядженням НЕК "Укренерго" сьогодні, 3 листопада, у Запоріжжі та Запорізькому районі вводяться графіки погодинних відключень електроенергії. Більш детально про графіки можете прочитати тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах