У Запорізькій області командир окупантів прострелив коліна двом солдатам

У Запорізькій області командир окупантів прострелив коліна двом солдатам.

У Запорізькій області командир окупантів прострелив коліна двом солдатам. Фото: gettyimages.com/Brendan Hoffman

Події
02 листопада 2022 09:25

В районі Василівки Запорізької області між командиром окупантів і двома мобілізованими виник конфлікт. Новоприбулі солдати відмовилися від виконання бойових завдань. У підсумку високопоставлений російський військовий прострілив двом підлеглим коліна.

За даними сотрудника однієї із спецслужб, вищезгаданий командир –підполковник Сиркін, який керує батальйоном 429-го мотострілецького полку (в/ч 01860, Північна Осетія). Прізвища постраждалих – Латинін і Квачов. А розбірки між загарбниками відбулися наприкінці жовтня. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- "Виховні заходи" Сиркін провів, використовуючи свій АКС-74У. Цей інцидент у російській армії намагаються зам'яти, – написав автор "Досье Шпиона".

Також повідомляється, що минулого тижня (24-30 жовтня) новомобілізовані військовослужбовці почали активно надходити в розпорядження командирів у зоні бойових дій в Україні. Основні напрямки – Херсонський, Запорізький і Бахмутський. А багато військовослужбовців, зокрема командирів, які перебувають там, мали позитивні надії на таке поповнення.

- Більшість солдатів перебувають там довгий період часу, без ротацій і відпусток. Новоприбулі, за задумом міністерства оборони РФ, мали полегшити військовий побут, зміцнити райони й дати нові можливості для виконання бойових завдань. Але замість обіцяних церберів до них відправили ледве дозрілих цуценят, – йдеться в повідомленні.

Більшість нових учасників "спецоперації" або взагалі не отримали військової підготовки, або пройшли мінімальний "курс молодого бійця". Жодного бойового злагодження також не було.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах