Запорізьку АЕС "переводять під юрисдикцію Росенергоатому"

Запорізьку АЕС "переводять під юрисдикцію Росенергоатому".

Запорізьку АЕС "переводять під юрисдикцію Росенергоатому". Фото: reuters.com

Події
02 листопада 2022 11:55

Росіяни в тимчасово захопленому Енергодарі "переводять під юрисдикцію Росенергоатому" Запорізьку атомну електростанцію.

- Після приходу експлуатуючої організації з РФ почалася робота з інтеграції станції та самого персоналу до юрисдикції "Концерну Росенергоатому", – про це російським пропагандистам заявив голова окупаційної "адміністрації" Олександр Волга.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Волги, штатна чисельність ЗАЕС становить 11 тисяч осіб. Частина з цих людей залишилася працювати на станції, забезпечуючи життєдіяльність захопленої росіянами АЕС. 

Раніше ми також писали про те, що російські військові продовжують створювати загрозу на окупованій Запорізькій атомній електростанції. Окупанти відмовилися демілітаризувати Запорізьку АЕС і розміщують на атомній станції військове обладнання.

Також російські окупанти проводять несанкціоновані будівельні роботи на території сухого сховища відпрацьованого ядерного палива на Запорізькій атомній електростанції в тимчасово окупованому Енергодарі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах