Танцівниця із Запоріжжя підкорила судів на "Австралія має талант"

Танцівниця із Запоріжжя разом з колективом підкорили судів австралійсьокго талант-шоу.

Танцівниця із Запоріжжя разом з колективом підкорили судів австралійсьокго талант-шоу. Фото: 7news.com.au

Події
31 жовтня 2022 17:08

Танцівниці з України Влада та Марія зворушили суддів та глядачів австралійського шоу талантів Australia’s Got Talent своїм танцювальним номером. 21-річна Влада та 19-річна Марія станцювали під пісню Юлії Саніної й Тіни Кароль "Вільна", щоб у черговий раз нагадати світу, що в Україні триває жорстока війна, розв’язана Росією.

Дівчата вирішили виїхати з рідної країни лише два місяці тому. Приїхати до Австралії їм допомогла Світова федерація циркового мистецтва. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У розмові з суддями перед виступом Влада та Марія розповіли, що їхні родини та друзі залишилися в Україні. Батько Влади наразі захищає країну від російських окупантів.

- Ми українці, і ми вільні, – заявила зі сцени Влада.

Відомо, що Влада родом із Запоріжжя. Її рідні та друзі й досі у місті. Батько Владислави зараз захищає країну від російських окупантів. 

Танцівниці подякували австралійцям за підтримку та допомогу, і висловили подяку Жасмін Стразі, члену ради директорів Всесвітньої федерації циркового мистецтва, яка супроводжувала дівчат на кастинг Australia’s Got Talent і особисто займалася їхньою евакуацією.

Перш ніж судді змогли проголосувати, ведуча Рікі-Лі Колтер вийшла на сцену, щоб натиснути "золоту кнопку". Вона не змогла стримати сліз, оголошуючи своє рішення.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Тіна Кароль. Офіц. фан-клуб (@_fantina)

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах