У Запоріжжі знайшли тіла двох немовлят

У Запоріжжі знайшли тіла двох немовлят -

У Запоріжжі знайшли тіла двох немовлят - фото: pexels.com

Події
25 жовтня 2022 11:38

У Шевченківському районі Запоріжжя на території будівництва знайшли тіла двох новонароджених дітей.

Учора, 24 жовтня, близько 18:20 до поліції звернулася жінка. Вона розповіла, що у Шевченківському районі біля будівництва між бетонними насипами вона побачила тіло маленької дитини. На місце події приїхали правоохоронці. Коли вони оглядали територію, то знайшли ще одне мертве немовля, повідомили у ГУ НП у Запорізькій області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тіла новонароджених дітей направили на проведення судово-медичної експертизи. Це допоможе встановити причини їхньої смерті.

Наразі правоохоронці проводять усі необхідні розшукові заходи, щоб встановити очевидців події та особу породіллі. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого за статтею "умисне вбивство". Досудове розслідування триває.

Якщо ви маєте якусь інформацію щодо матері дітей або обставин події, то просимо звернутися до місцевого відділку поліції за телефонним номером: 287-20-02. Також можна дзвонити на спецлінію за номером 102.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах