У Запоріжжі патрульні прийшли на допомогу чоловіку, який знепритомнів та вдарився головою

У Запоріжжі патрульні прийшли на допомогу чоловіку, який знепритомнів та вдарився головою.

У Запоріжжі патрульні прийшли на допомогу чоловіку, який знепритомнів та вдарився головою. Ілюсьтративне фото: facebook.com/patrolpolice.gov.ua

Події
24 жовтня 2022 17:55

В Олександрівському районі Запоріжжя патрульні поліцейські, які були на патрулюванні, побачили чоловіка в безпорадному стані із сильною кровотечею. Інспектори надали першу медичну допомогу постраждалому.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Запоріжжя, 42-річний чоловік пояснив, що на вулиці йому стало зле і, падаючи, він дуже вдарився головою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Не розгубившись, захопивши аптечку, патрульні негайно кинулися на допомогу.

Інспектори обробили рану, наклали тиснучу пов’язку та до приїзду лікарів підтримували з ним розмову. Патрульні допомогли завести потерпілого до карети швидкої. Медики ушпиталили його.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що в інтернеті аферисти привласнюють гроші під виглядом надання соціальних виплат українцям, які постраждали від війни. Дізнайтеся, що зробити, щоб не потрапити на гачок шахраям.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах