У Запорізькій області збили російський літак (відео)

У Запорізькій області збили російський літак.

У Запорізькій області збили російський літак. Ілюстративне фото: rbc.ua

Події
24 жовтня 2022 10:55

У Запорізькій області українські військові збили російський літак. Ворожу техніку знищили бійці спецпідрозділу "Стугна" спільно з військовослужбовцями добровольчого розвідувального батальйону "Сонечко".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Захисники поцілили у літак російських загарбників із ПЗРК Stinger. Момент знищення ворожої техніки наші захисники зняли на відео і виклали на сторінках батальйону "Стугна" в соцмережах.

Варто зазначити, що "Стінгер" – це американський переносний зенітно-ракетний комплекс, призначений для ураження повітряних цілей (літаків, гелікоптерів, БпЛА), що летять, крім того забезпечує можливість обстрілу неброньованих наземних чи надводних целей. Розроблено американською корпорацією General Dynamics. Прийнятий на озброєння 1981 року.

Також раніше ми писали, що Збройні сили України знищили три реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град". Також підтвердили й евакуацію близько 70 поранених окупантів 22 жовтня в районі Михайлівки в Запорізькій області.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах