На Шевченківському по вулиці розгулював голий чоловік (відео)

У Запоріжжі помітили зовсім голого чоловіка, який займався спортом. Кадр із м/с "Сімпсони"

У Запоріжжі помітили зовсім голого чоловіка, який займався спортом. Кадр із м/с "Сімпсони"

Події
20 жовтня 2022 16:53

У Шевченківському районі Запоріжжя місцеві жителі помітили чоловіка, який займався спортом та розгулював по вулиці повністю голим.

Відповідним відео поділилися очевидці у соцмережі. На кадрах видно, як серед дня повністю голий чоловік віджимається у дворі, а потім йде гуляти містом. Він також босий, а на вулиці температура всього близько 8 градусів тепла.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Що найпримітніше, чоловіка зовсім не бентежить, що поруч із ним йдуть люди, їздить транспорт; що його у такому відео можуть побачити діти. Він просто йде, впевнено і без жодних сором'язливостей. Що спричинило таку поведінку чоловіка, невідомо.

Vgorode попереджає, відео 18+

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Афиша мероприятий Запорожья (@afisha_zp_go)

Варто зазначити, що подібне поліція розцінює, як дрібне хуліганство, що порушує громадський порядок і спокій громадян. Таке правопорушення тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах