Працівників ЗАЕС, які підписали контракт із Росатомом, можуть мобілізувати в армію РФ

Працівників ЗАЕС, які підписали контракт із Росатомом, можуть мобілізувати в армію РФ.

Працівників ЗАЕС, які підписали контракт із Росатомом, можуть мобілізувати в армію РФ. Фото: epravda.com.ua

Події
19 жовтня 2022 18:00

Працівникам Запорізької атомної електростанції, які підписали або підпишуть контракт із Росатомом, загрожує мобілізація в армію РФ.

За інформацією НАЕК "Енергоатом", працівників Запорізької атомної електростанції , які підписали контракт із Росатомом, можуть мобілізувати в російську армію.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією джерел на Запорізькій АЕС, окупанти формують списки працівників станції, котрі підписали контракти з Росатомом (АО "Екплуатуюча організація "Запорізька АЕС"), щоб мобілізувати частину з них на службу в російську армію та/або російську територіальну оборону.

Нагадаємо, що президент РФ Володимир Путін підписав указ про воєнний стан на тимчасово окупованих територіях України: у "ДНР", "ЛНР" та захоплених частинах Херсонської і Запорізької областей.

Варто зазначити, що ЗАЕС, найбільша атомна станція в Європі, з 4 березня захоплена російськими військовими. Відтоді загарбники розміщують на майданчику станції військову техніку та боєприпаси, а також обстрілюють прилеглу територію. Обстрілюють росіяни і саму станцію, руйнуючи ЛЕП, спричиняючи відключення зовнішнього живлення станції і звинувачуючи в цьому ЗСУ.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах