У Запоріжжі затримали сутенерів, які організували "дім розпусти"

У Запоріжжі затримали сутенерів, які організували у банно-готельному комплексі "дім розпусти".

У Запоріжжі затримали сутенерів, які організували у банно-готельному комплексі "дім розпусти". Фото: gettyimages.com

Події
19 жовтня 2022 17:01

У Запоріжжі правоохоронці викрили та повідомили про підозру трьом членам організованої злочинної групи. Злочинці втягували жінок до заняття проституцією, формували базу клієнтів, приймали від них замовлення та доносили цінову політику, вели облік та розподіл "прибутку" від бізнесу. Їм інкримінують створення та утримання місця розпусти, а також сутенерство.

За даними слідства, у березні 2022 року запоріжанин організував нелегальний бізнес із надання послуг сексуального характеру. Для місця розпусти обрав власний банно-готельний комплекс, розташований у Запоріжжі. До протиправної діяльності залучив 2-х працівників цього закладу, які у подальшому виконували роль адміністраторів та забезпечували роботу з надання інтимного сервісу. Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Учасники угрупування діяли згідно з розподіленими між ними ролями та функціями.Вони втягували жінок до заняття проституцією, формували базу клієнтів, приймали від них замовлення та доносили цінову політику, вели облік та розподіл "прибутку" від бізнесу. Вартість послуг сексуального характеру в середньому становила 2,5 тисяч гривень за годину.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах