У Запоріжжі розкрили вбивство безпритульного

У Запоріжжі розкрили вбивство безхатченка - фото

У Запоріжжі розкрили вбивство безхатченка - фото

Події
14 жовтня 2022 16:08

У Запоріжжі правоохоронці розкрили справу про вбивство бехатченка, якого знайшли 7 квітня в одній із теплотрас Олександрівського району.

Як повідомили в ГУ Нацполіції в Запорізькій області, 7 квітня під час гасіння пожежі в системі теплопостачання було виявлено тіло чоловіка, що обгоріло. З'ясувалося, що тіло належало 45-річному чоловікові без постійного проживання. Він жив у теплотрасі. Медики виявили у нього на тілі два ножові поранення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею про навмисне вбивство. За результатами слідства вони з'ясували, що до вбивства причетний 55-річний бездомний, який раніше вже був судимий за скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів.

Того дня близько 11 ранку він був у теплотрасі разом із загиблим. На ґрунті особистих неприязних стосунків між ними виник конфлікт, внаслідок якого чоловік завдав кілька ударів ножем у ділянки грудної клітки та попереку свого опонента. Від одержаних травм останній загинув на місці.

Після того, що сталося, чоловік виїхав за межі області, але правоохоронці його знайшли. Наразі чоловік перебуває у слідчому ізоляторі. Йому повідомили про підозру у скоєнні злочину.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах