Балицький оформив російський паспорт ще до 24 лютого, коли був депутатом

Балицький оформив російський паспорт ще до 24 лютого, коли був депутатом

Балицький оформив російський паспорт ще до 24 лютого, коли був депутатом - фото: pravda.com.ua

Події
14 жовтня 2022 15:16

Псевдогубернатор Запорізької області Євгеній Балицький оформив російський паспорт ще до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Тоді він був ще депутатом Запорізької облради.

Як виявилось, російський паспорт Балицькому видали 7 грудня 2021 року. Його ксерокопію опублікували на сайті "РІА-Мелітополь". За їхніми даними, за цим паспортом він їздив до Севастополя та Москви, де проходив спецпідготовку до так званої спецоперації.

Балицький оформив російський паспорт ще до 24 лютого, коли був депутатом -Балицький оформив російський паспорт ще до 24 лютого, коли був депутатом - фото: ria-m.tv

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Паспорт Балицькому видали у Севастополі, де мешкає його родина. З таким документом він може виїхати до інших країн, на відміну від того, що зараз змушують брати на окупованих територіях українців. З тим паспортом, що окупанти видають у Мелітополі та інших населених пунктах під окупацією, виїхати нікуди не можна – він ніде не діє. Навіть у Крим чи Росію з ним не поїхати – там вимагають український.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах