У Запоріжжі з-під завалів зруйнованого ракетою будинку дістали ще одного загиблого

Зросла кількість загиблих внаслідок ракетного удару по Запоріжжю 9 жовтня.

Зросла кількість загиблих внаслідок ракетного удару по Запоріжжю 9 жовтня. Фото: facebook.com/DSNSZP

Події
13 жовтня 2022 15:42

Під завалами багатоповерхівки у Запоріжжі, підʼїзд якої 9 жовтня знищила ворожа ракета, знайшли ще одного загиблого.

Як повідомив виконуючий обов'язки мера Запоріжжя Анатолій Куртєв, у багатоповерхівці, підʼїзд якої 9 жовтня знищила ворожа ракета, продовжуються пошукові та аварійні роботи. Під завалами будинку знайшли ще одного загиблого.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Загальна кількість загиблих наразі складає 12 людей.

- Більше тридцяти мешканців цього будинку зараз тимчасово проживають в одному з міських територіальних інформаційних центрів. Людей там забезпечують харчуванням. Мешканці двох під’їздів з дозволу спеціалістів змогли зайти до своїх квартир та забрати свої особисті речі, – повідомив Куртєв.

Для попередження подальшого руйнування будинку проводиться укріплення конструкцій. Встановлюються підпорки з використанням лісу-кругляку. Аварійно-рятувальні роботи, а також вивезення будівельного сміття заплановані і на завтра.

Зросла кількість загиблих внаслідок ракетного удару по Запоріжжю 9 жовтня.Зросла кількість загиблих внаслідок ракетного удару по Запоріжжю 9 жовтня. Фото: facebook.com/DSNSZP

Нагадаємо, що вночі 9 жовтня російські військові атакували Запоріжжя. Вони використали тактичну авіацію для ракетного удару. За попередньою інформацією голови Запорізької ОВА Олександра Старуха, літаки випустили по місту 12 ракет. Більшість із них поцілили у багатоповерхівку та приватні будинкі в одному з районів Запоріжжя. Внаслідок ракетного обстрілу було зруйновано 5 будинків. 18 людей загинули.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах