Зросла кількість загиблих внаслідок ракетного удару по Запоріжжю 9 жовтня

Зросла кількість загиблих внаслідок ракетного удару по Запоріжжю 9 жовтня.

Зросла кількість загиблих внаслідок ракетного удару по Запоріжжю 9 жовтня. Фото: facebook.com/vkgunpzp

Події
12 жовтня 2022 10:36

У Запоріжжі рятувальники ДСНС продовжують ліквідувати наслідки масованої ракетної атаки по Запоріжжю, яка була вночі 9 жовтня. Стало відомо, що збільшилась кількість загиблих.

Рятувальники ДСНС усю ніч працювали на будинку, підʼїзд якого був зруйнований 9 жовтня. На жаль, під завалами було знайдено ще одну загиблу людину, повідомив виконуючий обов'язки мера Запоріжжя Анатолій Куртєв.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Для того, щоб не допустити подальшої руйнації цього будинку, було створено комісію фахівців, які учора детально вивчали його стан.

- Сьогодні, коли було прибрано ще частину будівельного сміття, стало зрозуміло, що в бокових стінах зʼявилися тріщини. Ці стіни можуть не витримати і будинок може повністю обвалитися. Через загрозу обвалу роботи на будинку призупинені, – додав Куртєв.

Зараз представники комсії готують висновки по поточному стану будівлі.

Зросла кількість загиблих внаслідок ракетного удару по Запоріжжю 9 жовтня.Зросла кількість загиблих внаслідок ракетного удару по Запоріжжю 9 жовтня. Фото: t.me/kurtievofficial

Нагадаємо, що вночі 9 жовтня російські військові атакували Запоріжжя. Вони використали тактичну авіацію для ракетного удару. За попередньою інформацією голови Запорізької ОВА Олександра Старуха, літаки випустили по місту 12 ракет. Більшість із них поцілили у багатоповерхівку та приватні будинкі в одному з районів Запоріжжя. Внаслідок ракетного обстрілу було зруйновано 5 будинків. 18 людей загинули.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах