Окупанти викрали понад 700 жителів Мелітополя

Окупанти викрали понад 700 жителів Мелітополя.

Окупанти викрали понад 700 жителів Мелітополя. Ілюстративне фото: t.me/CenterCounteringDisinformation

Події
12 жовтня 2022 14:00

Російські загарбники продовжують викрадення і катування людей. Жертвами викрадень вже стали понад 700 жителів Мелітополя.

За словами міського голови Мелітополя Івана Федорова, окупанти не звертають уваги ні на вік, ні на стать, ні на професію  мешканців. Забирають «на підвал» і домагаються співпраці будь-якими способами.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Жителі окупованих територій Запорізької області не ідуть на співпрацю з окупантами. Тому останнім тільки й залишається від безсилої люті викрадати і катувати людей, щоб добитися хоч якоїсь взаємодії, – написав Федоров.

Він зазначив, що окупанти знущалися над мелітопольскими директорами шкіл, аби змусити їх до співпраці, а в пересічних містян вибивали зізнання в роботі на спецслужби України і підготовці якихось міфічних терактів.

Як раніше повідомила глава Мінреінтеграції Ірина Верещук, росіяни викрадають людей, щоб потім вимагати обміну на своїх військових.

Водночас Україна вимагає, щоб окупанти припинили так робити та обмінювали лише військових на військових. Адже Женевські конвенції забороняють обмін цивільних на військових.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах