В Оріхові під час російського обстрілу загинули двоє працівників електромереж

В Оріхові під час російського обстрілу загинули двоє працівників електромереж.

В Оріхові під час російського обстрілу загинули двоє працівників електромереж. Фото: t.me/starukhofficial

Події
12 жовтня 2022 12:18

У прифронтовому Оріхові під час ворожого обстрілу та відновлення пошкодженої лінії електропередач загинули двоє працівників районних електромереж.

- При виконанні робіт з відновлення пошкодженої лінії електропередач під час повторного ворожого обстрілу загинуло двоє працівників районних електромереж – Дмитро Стариченко та Роман Мельник. Ще двоє – Максим Юрченко та Дмитро Рабаджиєв з пораненнями евакуйовані до госпіталю, – повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що місто Оріхів та велика кількість інших населених пунктів підконтрольної Україні території Запорізької області щодня знаходяться під ворожими обстрілами.

Також раніше ми писали про те, що у Запоріжжі рятувальники ДСНС продовжують ліквідувати наслідки масованої ракетної атаки по Запоріжжю, яка була вночі 9 жовтня. Стало відомо, що збільшилась кількість загиблих.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах