Ракетний удар по Запоріжжю: росіяни поцілили у дитячий садок у центрі міста

Ракетний удар по Запоріжжю: росіяни поцілили у дитячий садок у центрі міста.

Ракетний удар по Запоріжжю: росіяни поцілили у дитячий садок у центрі міста. Фото: t.me/zap_gp_gov_ua

Події
10 жовтня 2022 14:54

Сьогодні вночі, 10 жовтня, армія РФ влаштувала черговий ракетний обстріл. Одна з російських ракет потрапила та розбила дитячий садок у центрі Запоріжжя.

Як ми писали раніше, сьогодні близько 01:50 російська армія завдала черговий ракетний удар по Запоріжжю. За попередньою інформацією, зафіксовано близько 7 "прильотів" ракет зенітно-ракетного комплексу С-300.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок ракетної атаки у центрі Запоріжжя зруйновано під’їзд багатоповерхового житлового будинку в обласному центрі. Наразі відомо про двох загиблих людей. Ще п’ять мирних жителів постраждали.

В результаті потраплянь пошкоджені об'єкти інфраструктури та високовольтні електромережі. Через це у місті можливі перебої з електропостачанням і рухом електротранспорту.

Згодом стало відомо, що армія РФ випустила по місту 7 ракет С-300.

Нагадаємо, що потрапили ракети і у освітні заклади: одна поцілила у дитячий садок середмістя, спричинивши значні руйнування. Інша – у гімназію одного з районів. На щастя вона не розірвалася. Під завалами можуть бути люди, рятувальна операція триває.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах