Жителів Запоріжжя закликали зарядити телефони, повербанки і зробити запас води

Жителів Запоріжжя закликали зарядити телефони, повербанки і зробити запас води.

Жителів Запоріжжя закликали зарядити телефони, повербанки і зробити запас води. Фото: delo.ua

Події
10 жовтня 2022 12:02

З самого ранку по всій Україні не затихає повітряна тривога. Армія Росії наносить масовані ракетні удари з декількох напрямках по більшості міст.

- Про вибухи повідомляють і в центрі країни, і на заході, і на півдні. Небезпека ракетних ударів залишається в усіх областях України. Тому прошу вас не нехтувати сповіщенням про небезпеку та знаходитись у безпечних місцях. Бережіть себе та своїх рідних, – повідомив виконуючий обов'язки мера Запоріжжя Анатолій Куртєв.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Куртєв повідомив, що внаслідок атаки росіян у кількох містах України були пошкоджені об’єкти енергетичної інфраструктури. Там є перебої зі світлом та водопостачанням. Тому людей просять завчасно зарядити свої телефони, повербанки і зробити запаси води.

- Тим паче, що сьогодні вночі ворог вже вцілив у високовольтні мережі та знеструмив і залишив без води один з районів Запоріжжя. На цей час електро- та водопостачання вже відновлено, але не забувайте про можливі повторні ризики, – додав Куртєв.

Також внаслідок сьогоднішнього терористичного акту у нашому місті зруйновано багатоквартирний будинок, дитячий садок та гімназію. На місцях працюють відповідні служби.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах