Не змогли відчинити двері: на Запоріжжі затонула автівка з двома чоловіками

Не змогли відчинити двері: на Запоріжжі затонула автівка з двома чоловіками.

Не змогли відчинити двері: на Запоріжжі затонула автівка з двома чоловіками. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
08 жовтня 2022 16:15

Поліція розшукала тіла двох мешканців Вільнянського району, які зникли 29 вересня. Чоловіки загинули у результаті нещасного випадку.

Як повідомили у Нацполіції, 3 жовтня до поліції звернулися дружини двох мешкаців Вільнянського району. Заявниці повідомили, що їх чоловіки поїхали на рибалку ранком 29 вересня і зникли. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На пошуки рибалок були орієнтовані співробітники кримінальної поліції відділення №1, оперативники управління карного розшуку та слідчого управління обласного главку поліції.

Поліція встановила, що 58-річний і 59-річний чоловіки поїхали рибалити на автівці. Ввечері 29 вересня зниклі телефонували своєму товаришу. Під час дзвінка вони були напідпитку.

Правоохоронці дослідили записи камер відеоспостереження, аби дізнатися маршрут руху автівки. До пошуків залучили водолазів, волонтерів і громадськість. 

7 жовтня водолази виявили автівку з тілами зниклих на глибині 2,5 метрів у акваторії річки Дніпро в районі села Орловське Вільнянського району. Експертиза встановила, що чоловіки загинули у результаті нещасного випадку.

При проведенні слідчих дій також встановлено, що загиблі були заблоковані в автівці, яка на швидкості з’їхала в річку. Через надмірне вживання спиртних напоїв рибалки не змогли відчинити двері легковика та вчасно вибратись із води. Це коштувало чоловікам життя.

Співробітники запорізької поліції закликають громадян бути уважними під час відпочинку на природі, не вживати спиртних напоїв і не сідати за кермо в стані алкогольного сп’яніння.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах