Окупанти депортували з Мелітополя двох жінок

Новина - Події - Окупанти депортували з Мелітополя двох жінок

Новина - Події - Окупанти депортували з Мелітополя двох жінок Фото: delo.ua

Події
07 жовтня 2022 18:03

Окупанти продовжують знущатися над мирним населенням, яке чинить спротив і не визнає псевдореферендум та не підтримує РФ. В якості покарання, окупаційна влада застосовує так звану "депортацію".

В однієї жінки окупанти знайшли в телефоні програму для навчання дитини онлайн в українській школі та вивезли її до Василівки, до останнього блокпосту і сказали, що вона депортована. Про це в ефірі національного телемарафону новин сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Вчора у жінки знайшли футболку з прапором України і депортували. Залякують людей. Просто вивозять, зачитують якесь рішення гауляйтерів, – сказав він.

Міський голова також каже, що окупанти заявили про те, що вони хочуть вивезти дітей з окупованих територій до Криму та закликає людей виїзджати з ТОТ.

Як зазначив Іван Федоров, за 7 місяців російські загарбники взяли в полон до 700 людей. Наразі виїхати можна через Крим, через Василівку щодня пропускають дуже мало людей. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах