В Енергодарі потужні обстріли: зникло світло, вода та інтернет

В Енергодарі потужні обстріли: зникло світло, вода та інтернет.

В Енергодарі потужні обстріли: зникло світло, вода та інтернет. Фото: caddetailsblog.com

Події
07 жовтня 2022 16:11

В тимчасово окупованому Енергодарі російські загарбники влаштували чергові провокації. Вони обстряли місто через що зникло світло та вода.

З тимчасово окупованого міста надходять повідомлення про потужні обстріли, які спричинили раптове відключення електроенергії. Разом зі світлом зникло і водопостачання. В місті немає інтернету. Про це повідомив мер Енергодара Дмитро Орлов.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Інформацію щодо можливих руйнувань та постраждалих наразі з’ясовуємо. Радіаційний фон на промисловому майданчику ЗАЕС та в самому місті в нормі, – повідомив Дмитро Орлов.

Раніше ми писали, що з 4 жовтня, що окупанти змінили комендантську годину в Енергодарі. Вона триватиме у місті з 20:00 до 6:00 (раніше вона була з 21:00 до 5:00). 

Окупанти заявляють, що це тимчасове збільшення нібито "з метою забезпечення безпеки громадян". У зазначений час вони забороняють перебувати на вулиці.

Від працівників АЕС та ТЕС, яким у цей час потрібно пересуватися містом, вимагають обов’язково мати при собі посвідчення особи та спеціальну перепустку.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах