Військовий експерт розповів, чому окупанти атакують Запоріжжя

Військовий експерт розповів, чому окупанти атакують Запоріжжя -

Військовий експерт розповів, чому окупанти атакують Запоріжжя - фото: t.me/zoda_gov_ua

Події
06 жовтня 2022 17:05

Вже третій тиждень російські військові масово обстрілюють Запоріжжя. Гинуть люди, зруйновані житлові будинки. Військовий експерт розповів, чому окупанти так взялися за прифронтове місто.

Як повідомив військовий аналітик, офіцер армії оборони Ізраїлю Ігаль Левін в ефірі ТСН, зараз Україна наступає і на сході, і на півдні. Тому окупантам нічого не залишається, окрім як залякувати.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Щоразу, коли Україна має успіхи на полі бою, особливо великі, вони починають відразу атакувати. Це і удари по Харкову вже були, і прильоти по цивільних об'єктах, зараз Запоріжжя, – сказав експерт.

На Запоріжжі, за словами Ігаля, російські військові сконцентрувалися через те, що окупанти вже мають проблеми з далекобійними ракетами. Їх залишилося менше половини. Це означає, що вони їх зберігають на якийсь випадок. Наприклад, для ударів критичної інфраструктури, коли буде зима. Тому зараз вони використовують менш далекобійні засоби.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах