Внаслідок ракетних ударів зруйновано і квартиру екс-мера Запоріжжя

Внаслідок ракетних ударів зруйновано і квартиру екс-мера Запоріжжя

Внаслідок ракетних ударів зруйновано і квартиру екс-мера Запоріжжя - фото: facebook.com

Події
06 жовтня 2022 16:23

Сьогоднішні ракетні удари по Запоріжжю залишили сотні людей без житла. Свою квартиру втратив і колишній мер міста Володимир Буряк.

- А сьогодні і удар по нашому проспекту... Родзинку міста спаплюжила орда варварів, для якої немає нічого цінного, крім унітазів та пралок… Фото зруйнованих будинків вивертають душу запоріжців та друзів нашого міста. На жаль, є жертви та постраждалі. Мої щирі співчуття родинам загиблих. Це страшне горе.
І це горе лише дивом оминуло і мою родину. Квартира вщент… але, дякувати Богу, близькі врятовані, – написав Володимир Буряк.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Уточнимо, Володимир Буряк пішов з посади мера Запоріжжя восени 2021 року за станом здоров'я.

Нагадаємо, сьогодні, 6 жовтня, близько п'ятої ранку у Запоріжжі прогриміли вибухи. Окупанти запустили 7 ракет по центру міста та потрапили до житлових будинків. Будинки зруйновані у районі вулиці Сталеварів, у тому числі на центральному проспекті. За попередніми даними, загинули троє людей. Центр перекрито. Раніше ми писали, що із зоопарком у центрі і як тепер виглядає популярна кав'ярня. Також ми просили допомоги у пошуку собаки Клари, яка злякалася вибухів і втекла з дому на Сталеварів. Її господиня у лікарні.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах