В боях за Україну загинув запорізький кіборг В'ячеслав Зайцев

В боях за Україну загинув запорізький кіборг В'ячеслав Зайцев.

В боях за Україну загинув запорізький кіборг В'ячеслав Зайцев. Фото: facebook.com/zaitsev.viacheslav

Події
05 жовтня 2022 17:15

В боях за Україну героїчно загинув запорізькій "кіборг" В'ячеслав Зайцев, який у 2014 році захищав аеропорт у Донецьку.

В 2014 році він пішов боронити країну від російського ворога, був у найгарячіших точках Донбасу серед яких – Донецький аеропорт, Південний котел та Дебальцево. Через рік повернувся додому – зайнявся депутатською та науковою діяльністю. За його плечима – роботи з дослідження пам’яток Запорізького козацтва, як на суходолі так і під водою, про це повідомив виконуючий обов'язки мера Запоріжжя Анатолій Куртєв.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В'ячеслав був видатним істориком, науковцев, "кіборгом", депутатом Запорізької міської ради останніх двох скликань, кавалером Ордену "За мужність" та військовослужбовцем, який до останнього подиху захищав свою державу.

Запорізькій "кіборг" був відомий містянам і як громадський діяч – він займався захистом прав ветеранів АТО. В лютому, коли Росія розпочала повномасштабне вторгнення, він одним з перших пішов до військкомату і відправився на фронт в лавах Збройних сил України.

- З першого дня повномасштабного вторгнення росії в Україну, Вʼячеслав знову став на захист рідної країни в лавах ЗСУ. Загинув, відстоюючи цілісність нашої держави на Донецькому напрямку, – повідомив Куртєв.

У чоловіка залишилась дружина та маленька донечка. Редакція Vgorode приносить щирі співчуття родині.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах