У Василівці на російському блокпосту в черзі на виїзд померла людина

У Василівці на російському блокпосту в черзі на виїзд померла людина.

У Василівці на російському блокпосту в черзі на виїзд померла людина. Ілюстративне фото: t.me/zoda_gov_ua

Події
04 жовтня 2022 12:19

На ворожому блокпосту у Василівці, де мешканці окупованих територій днями чекають своєї черги на виїзд на вільну територію, померла людина.

Так, на виїзді із тимчасово окупованої Василівки на російському блокпосту помер мужчина. Чоловік знаходився у своєму автомобілі у черзі для виїзду у Запоріжжя. Про це повідомили у Кушугумській територіальній громаді.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Окупанти продовжують утримувати людей на блокпосту під час виїзду з Василівки. Не випускають і тих, хто туди приїхав ще до 1 жовтня. Загалом у колоні автомобілів перебуває 4 тисячі осіб.

Варто додати, що загарбники вже давно не випускають чоловіків віком до 40 років, а з 30 вересня почали примусову мобілізацію місцевого населення на території окупованої Запорізької області.

Нагадаємо, що в лікарню доставили немовля. У дитини стався тепловий удар, бо два дні загарбники не випускали машини на блокпосту.

Варто зазначити, що Василівка є єдиним пунктом проїзду мешканців тимчасово окупованих територій Запорізької, Херсонської, Донецької та Луганської областей на підконтрольну Україні територію.

Раніше ми писали, що російські окупанти навмисне створюють перепони для безперешкодного перетину їхніх блокпостів. У Василівці утворилася величезна черга з автомобілів, які бажають виїхати на підконтрольну Україні території.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах