Окупанти "націоналізували" бази відпочинку у Кирилівці: список

Окупанти "націоналізували" бази відпочинку у Кирилівці: список

Окупанти "націоналізували" бази відпочинку у Кирилівці: список - фото: azov.nezabarom.ua

Події
03 жовтня 2022 14:08

Російські окупанти продовжують "націоналізувати" майно українців на тимчасово окупованих територіях. На цей раз вони відібрали бази відпочинку у Кирилівці.

Список баз, які "націоналізував" Балицький, опублікували журналісти "Ріа Мелітополь". Там близько 176 баз на березі Азовського моря. Більшість на Федотової косі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Серед "націоналізованих" баз відпочинку - "Техас", "Променад", "Сова", "Автомобіліст", "Машиніст" та інші. Повний список можна переглянути тут.

Нагадаємо, на пропускному пункті у Василівці знову утворилися черги із кількох тисяч людей. Окупанти не пропускають їх на підконтрольну Україні територію. Як в ефірі телемарафону повідомив мер Мелітополя Іван Федоров, станом на ранок у Василівці стоять 4 тисячі людей. За вчора окупанти випустили лише 50 людей та дев'ять із них – діти.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах