Чому росіяни не знають, що робити із "референдумом" у Запоріжжі

Чому росіяни не знають, що робити із "референдумом" у Запоріжжі.

Чому росіяни не знають, що робити із "референдумом" у Запоріжжі. Фото: t.me/eto_zp

Події
29 вересня 2022 17:55

Головний колаборант Запорізької області Євген Балицький полетів до Москви та видав документ-звернення до Путіна. Він просить надати загарбаним землям суб'єктність.

Окупанти не розуміють, як діяти, бо обласний центр не вдалось загарбати, пише 24 канал.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Балицький пише, що страждає від неонацистських практик київського режиму. Пише, що вслід за "народом Донбасу" знайшов "запорізький народ". Він просить прийняти область в російську федерацію в складі нового суб'єкта. Хоча ми знаємо, що там є різні варіанти, – йдеться у повідомленні.

Окупанти хотіли приєднати все, що вони встигли захопити на Запоріжжі, до Криму. Балицький не погоджується на це і хоче потрапити в росію лише у складі Запорізької області.

- Приблизно дві третини Запорізької області захопив ворог. Там залишилося приблизно 200 тисяч населення. На частині, яка не захоплена ворогом, проживає понад мільйон людей і розташовується обласний центр. У росіян виник якийсь когнітивний дисонанс, – повідомляється.

Росіяни не можуть прийняти у склад Росії "Мелітопольську область". У Москві вже встановили сцену, де написано, що Донецьк, Луганськ, Запоріжжя та Херсон є Росією. Кореспондент вважає, що у Кремлі не вирішили, які претензії далі висувати до України.

Нагадаємо, що Балицький колишній нардеп від "Партії регіонів". 2020 року був обраний депутатом облради від "Опозиційного блоку".

Зрадник критикував чинну українську владу та готував урочистості до Дня перемоги. Він також видав так зване розпорядження "Про тимчасову організацію громадського порядку", яке зобов'язує мешканців сформувати "громадські загони" для виявлення антиросійської діяльності.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах