Військовий експерт розповів, коли розпочнеться наступ ЗСУ на Запорізькому напрямку

Військовий експерт розповів, коли розпочнеться наступ на Запорізькому напрямку

Військовий експерт розповів, коли розпочнеться наступ на Запорізькому напрямку - фото: youtube.com Олег Жданов

Події
29 вересня 2022 15:26

Військовий експерт Олег Жданов пояснив, що масштабного наступу ЗСУ на Запорізькому напрямку поки що немає через брак західного озброєння.

- Що стосується наступу на Запорізькому напрямку, то тут, на жаль, питання на сьогоднішній день залишається відкритим лише через постачання озброєння. Все впирається у постачання озброєння. Якщо нам даватимуть озброєння у потрібних кількостях – ми наступатимемо. Поки озброєння йде по чайній ложці за годину – ні про яке масштабне озброєння настав говорити не доводиться, – сказав Олег Жданов у себе на каналі в YouTube.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, українські військові наступають лише на тих напрямках, де є можливість втомити супротивника та максимально його послабити. І тоді за наявних можливостей починати контрнаступ.

- Тим більше, навколо Мелітополя сьогодні формується досить велике угруповання, там більше 10 БТГ. Вони там упиратимуться всіма кінцівками, щоб намагатися "захистити Мелітополь". Тому що Мелітополь вирішує одразу цілий список завдань – політичних, військових. Це Енергодар, який потрапляє в оточення, якщо ми беремо Мелітополь, і станція повертається під наш контроль. Це перекриття Північно-Кримського каналу у Каховці і це перерізання сухопутного коридору до Криму, – сказав Жданов.

Зараз головне завдання – умовити західних партнерів зняти всі обмеження з постачання озброєння.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах