Коли доставлять літак, який допоможе захистити Запоріжжя від ракет

Коли доставлять літак, який допоможе захистити Запоріжжя від ракет.

Коли доставлять літак, який допоможе захистити Запоріжжя від ракет. Фото: facebook.com/maksym.tereshchenko

Техно
29 вересня 2022 14:43

У Запоріжжі за шість днів вдалось зібрати 1 800 000 гривень на безпілотник, який допоможе захистити місто від ворожих ракет С-300. Стало відомо, коли літак доставлять до міста.

За словами запорізького волонтера Максима Терещенко, на минулому тижні був відкрит збір на покупку БпЛА Autel Dragonfish для розвідки. Лише за чотирі дні вдалось зібрати необхідну сумму: 1 800 000 гривень. Зараз йде підписання контракта та оплата. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Після всіх необхідних документів літак будуть виготовляти та відправляти на захист Запоріжжя. БпЛА випробують і вже потім він буде працювати в інтересах ЗСУ.

Повідомляється, що літак будуть виробляти та доставляли до нас 9 тижнів, з моменту перерахування коштів. Такий великий термін через попит.

Нагадаємо, що розвідувальний літак допоможе захистити Запоріжжя від обстрілів. Він буде знаходити ці установки, а розвідка в онлайн-форматі зможе все бачити і приймати рішення за кілька хвилин.

Зазначимо, що система С-300, яку росіяни переробили, повинна застосовуватися до повітряних цілей, але окупанти використовують їх як земля-земля. Залпи можуть бути навіть із Бердянська (до 200 кілометрів). Самі ракети не мають гарного наведення, тож радіус може бути великий, бо техніка стара. Велика кількість ракет не долітає до адреси, але долітає до Запоріжжя.

Наші ППО можуть збивати ракети С-300, але зазвичай ці снаряди літають пакетом по 4 штуки, а якщо працює одразу дві установки – 8 одночасно. Все одразу знищити неможливо.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах