СБУ викрила агентку РФ, яка збирала розвіддані про укріплення поблизу Краматорська і Запоріжжя

Де у Запоріжжі знаходяться бомбосховища.

Де у Запоріжжі знаходяться бомбосховища. Фото: t.me/SBUkr

Події
28 вересня 2022 17:21

Зловмисники передавали ворогу інформацію про геолокації та інженерні особливості фортифікаційних споруд поблизу ліній східного і південного фронтів.

Служба безпеки України затримала двох російських агентів у прифронтових районах Донеччини. Вони збирали розвіддані про фортифікаційні укріплення поблизу Краматорська і Запоріжжя. Про це повідомляє прес-центр відомства.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зловмисники передавали ворогу інформацію про геолокації та інженерні особливості фортифікаційних споруд поблизу ліній східного і південного фронтів.

- Одного із ворожих поплічників затримано в результаті спецоперації контррозвідки СБУ у Краматорську. За вказівкою окупантів, він мав збирати розвіддані щодо оборони міста. Ще одну російську агентку співробітники Служби безпеки затримали у Покровську. Зловмисниця розвідувала місця дислокації та маршрути руху українських військ у прифронтових районах Донеччини і Запоріжжя, – йдеться в повідомленні.

Для цього жінка об’їжджала території обох регіонів і приховано спостерігала за об’єктами ЗСУ.

Наразі російським агентам повідомлено про підозру за державну зраду та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах