У Запоріжжі внаслідок ракетних ударів тріснув багатоквартирний будинок (відео)

У Запоріжжі внаслідок ракетних ударів тріснув багатоквартирний будинок.

У Запоріжжі внаслідок ракетних ударів тріснув багатоквартирний будинок. Ілюстративне фото: t.me/kurtievofficial

Події
27 вересня 2022 14:53

Армія РФ продовжує обстрілювати Запоріжжя та передмістя. Страждає переважно цивільна інфраструктура: житлові будинки, лікарні, школи, дитячі садки, готелі. Також окупанти гатять й по лініям електропередач, телевежам та іншим критичним інфрастуктурам.

Так, внаслідок обстрілів Запоріжжя пошкоджень зазнав багатоквартирний будинок, розташований в одному з районів міста. Власниця однієї із квартир, що постраждала від вибуху ракети, розповіла про прильоти, вибиті шибки та тріщину між несучою стіною та стелею.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Приліт був десь о пів на восьму ранку. Це був четвертий приліт. Тому що три прильоти були, не знаю, де саме, але нам було їх чути. Вибух був жахливий. У нас повилітали шибки. Тріщина пішла між несучою стінкою та стелею, – розказала місцева мешканка Юлія.

Нагадаємо, що сьогодні вранці, 27 вересня, у Запоріжжі знову пролунали потужні вибухи. Стало відомо, що на початку 6-ої ранку ворог знов завдав ракетного удару по Запоріжжю із С-300. Жителі міста чули близько 10-ти потужних вибухів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах