Чоловік із Бердянська створив скульптуру з уламків снарядів та ракет

Чоловік із Бердянська створив скульптуру з уламків снарядів та ракет -

Чоловік із Бердянська створив скульптуру з уламків снарядів та ракет - фото: iz.com.ua

Події
26 вересня 2022 16:30

Бердянський скульптор та коваль створив оригінальну скульптуру зі снарядів, ракет та дроту. Гроші від продажу творіння підуть на підтримку ЗСУ.

Автор – Олександр Шапошник – назвав скульптуру "Дівчина-калина". Вона заввишки 2,40 метрів. Вага самої дівчини – 60 кілограмів, а коріння та уламки снарядів та ракет – 300 кілограмів, пише Індустріалка.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Олександр скульптуру робив місяць. Це було у Запоріжжі, куди він приїхав, доки його рідний Бердянськ в окупації. Тут уже створив невелику скульптуру "Фея Перемоги", яку мріє встановити на майдані Маяковського, а також флагшток із соколом, який розмістили на фасаді вищого професійного училища "Моторобудівник".

"Дівчина-калина" зроблена з дроту, листя та ягоди – з металу. Ноги-коріння закривають уламки снарядів. Вони, до речі, справжні, але там більше ракет. Їх привезли військові.

За словами автора, скульптура має багатошарове смислове значення: відродження країни і те, що Україна захистила від війни весь світ.

Чоловік із Бердянська створив скульптуру з уламків снарядів та ракет -Чоловік із Бердянська створив скульптуру з уламків снарядів та ракет - фото: iz.com.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах